Tutorial Books begrijpt dat je je persoons- en studiegegevens niet met iedereen wilt delen. Daarom gaat Tutorial Books zorgvuldig om met deze informatie. Tutorial Books houdt zich aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Tutorial Books heeft jouw gegevens wel nodig om je goed te kunnen helpen. In deze verklaring legt Tutorial Books uit welke gegevens Tutorial Books van jou nodig heeft en waarvoor Tutorial Books ze gebruikt.

Opslag van jouw gegevens

Tutorial Books slaat de persoonsgegevens die Tutorial Books van jou ontvangt op. Het gaat bijvoorbeeld om gegevens die Tutorial Books ontvangt bij aankoop van een Tuturial Book (ook wanneer dit proces wordt afgebroken), aanmelding voor een nieuwsbrief of als je telefonisch of per e-mail contact met Tutorial Books opneemt. Wij verzamelen en bewaren onder andere de volgende persoonsgegevens:

  • Naam (voor- en achternaam), adres en overige contactgegevens.
  • Gegevens met betrekking tot de koop van je online boek waarvoor je je hebt aangemeld, inclusief betalingsgegevens.
  • Jouw feedback over het boek en overige informatie die je geeft.
  • Eventuele resultaten en of je het boek hebt afgerond.

Gebruik van jouw gegevens

Tutorial Books gebruikt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Registratie en administratieve afhandeling van het door jou gekozen online boek.
  • Verzorging van de door jou gekozen online video-tutorials, behorende bij het boek.
  • Analyses uitvoeren zodat Tutorial Books zijn dienstverlening kan verbeteren.
  • Advies geven over een te volgen online coachboek.
  • Jou op de hoogte te houden van al onze diensten en producten.
  • Jou de door jou gevraagde documenten/inlichtingen te sturen en op je vragen te reageren.
  • Voldoen aan de voor ons geldende wet- en regelgeving zoals voorgeschreven door de (Rijks)overheid.

Verdere toelichting

  • Tutorial Books anonimiseert de persoonsgegevens die Tutorial Books gebruikt voor analyses. In onze analyses ben jij daardoor onherkenbaar.
  • In sommige gevallen werkt Tutorial Books samen met externe dienstverleners, zoals videomakers en andere therapeuten en coaches. Zij mogen jouw gegevens alleen gebruiken voor de uitvoering van die diensten die in het belang zijn van jouw online coachboek. Zij mogen jou niet voor andere doelen benaderen of je gegevens doorgeven aan andere partijen.
  • Tot slot, het kan zijn dat Tutorial Books door overheidsinstanties of andere partijen wettelijk wordt verplicht om jouw gegevens te delen. Tutorial Books deelt dan alleen de strikt noodzakelijke gegevens.

Beveiliging en bewaartermijn van jouw gegevens

Tutorial Books beschermt jouw persoonsgegevens tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de technieken die daarvoor beschikbaar zijn op dit moment. Tutorial Books bewaart jouw persoonsgegevens zo lang als dit wettelijk verplicht is. In het belang van het verbeteren van zijn diensten kan Tutorial Books jouw gegevens langer bewaren, maar in dat geval zal Tutorial Books de gegevens altijd anonimiseren.

Jouw gegevens inzien, verbeteren, bijwerken en verwijderen

Je mag altijd jouw persoonsgegevens inzien.

Daarnaast kun je Tutorial Books vragen jouw gegevens te wissen en niet meer te gebruiken. In een aantal gevallen kun je aangeven dat je wilt dat Tutorial Books jouw gegevens beperkt gebruikt.

Wil je een van bovenstaande acties uitvoeren? Neem dan via het contactformulier op de website contact met ons op. Tutorial Books reageert zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen 4 weken, op jouw verzoek. Als je je gegevens wilt laten verwijderen, controleert Tutorial Books eerst of dit wettelijk (al) is toegestaan. Wanneer Tutorial Books volgens de wet jouw gegevens (nog) niet mag verwijderen, zal Tutorial Books jou dit laten weten en aangeven op welk eerstvolgende moment Tutorial Books jouw gegevens wel kan verwijderen.

Klacht

Als je het niet eens bent met de manier waarop wij omgaan met jouw gegevens, kun je bij ons schriftelijk een klacht indienen middels het contactformulier op de website.

Je kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Gebruik en werking van cookies

Tutorial Books maakt op zijn website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch op jouw computer komen te staan wanneer je internet gebruikt. Een cookie legt bijvoorbeeld vast welke webpagina’s jij bekijkt en welke opties jij gebruikt. Tutorial Books gebruikt deze gegevens onder andere om zijn website gebruiksvriendelijker te maken.

Naast cookies die ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld gegevens maar één keer hoeft in te vullen, maakt Tutorial Books gebruik van functionele, analytische en advertentiecookies.

Cookie-instellingen aanpassen

Je kunt je browser zo instellen dat je een waarschuwing krijgt als de website cookies gebruikt en deze op jouw computer wil plaatsen. Ook kun je cookies volledig blokkeren. Hoe je dit doet, staat op de website van de Consumentenbond. Als je cookies blokkeert, kan het wel zijn dat de website niet optimaal werkt. Let er bij het uitschakelen van advertising cookies wel op, dat deze opt-out (uitschakeling) in een cookie wordt opgeslagen op jouw computer.

Werking functionele cookies

Tutorial Books gebruikt functionele cookies voor een goede werking van de website. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat Tutorial Books snel de juiste informatie toont wanneer je op zijn website bent. Functionele cookies komen altijd op jouw computer te staan. Je krijgt hiervoor geen melding om toestemming te geven.

Functionele cookies die Online Academy gebruikt

*Cookiemelding-cookie

Het Cookiemelding-cookie onthoudt of jouw computer advertising cookies wel of niet accepteert, zodat Tutorial Books hierop zijn advertenties kan aanpassen en deze melding niet meerdere keren verschijnt.

*Inloggen-cookie

Dankzij het Inloggen-cookie kun je inloggen op jouw account van Tutorial Books

*Werking analytische cookies

Analytische cookies gebruikt Tutorial Books om te analyseren hoe bezoekers zijn website gebruiken, bijvoorbeeld hoe vaak zijn website wordt bezocht, op welke pagina zij aankomen op zijn website en op welke pagina’s het meest wordt geklikt. Deze informatie gebruikt Tutorial Books om de website te verbeteren. Ook analytische cookies komen altijd op jouw computer te staan. Je krijgt hiervoor geen melding om toestemming te geven.

Analytische cookies die Online Academy gebruiken

*Act-On-cookie

Het Act-On-cookie houdt bij welke pagina’s je bezoekt. Hierdoor kan Tutorial Books relevante informatie delen via bijvoorbeeld e-mail als je deze gegevens hebt achtergelaten voor het downloaden of de aanschaf van een product op zijn website.

*Google AdWords-cookie

Het Google AdWords-cookie meet via welke advertentie je binnenkomt op onze website.

*Hotjar-cookie

Het Hotjar-cookie houdt bij waar je klikt op de website. Hierdoor kan Tutorial Books de website-ervaring verbeteren.

*Google Optimize-cookie

Het Google Optimize-cookie houdt bij waar je klikt op de website. Hierdoor kan Tutorial Books de website-ervaring verbeteren.

Werking advertentiecookies

Voor advertentiecookies krijg je een melding. Hierin kun je toestemming geven om deze cookies te plaatsen. Na jouw toestemming geeft Tutorial Books derde partijen de mogelijkheid om advertentiecookies op zijn website te plaatsen. Ook plaatst Tutorial Books advertentiecookies op websites van derden. De informatie uit deze advertentiecookies kan Tutorial Books met elkaar combineren. Dit doet Tutorial Books zodat we jou, aan de hand van wat je online doet, advertenties kunnen tonen waar je iets aan kunt hebben. Tutorial Books doet dit op zijn eigen site en op sites van andere partijen.

Advertentiecookies die Tutorial Books gebruikt

*Doubleclick-cookie

Het Doubleclick-cookie ziet welke pagina’s je bekijkt op onze website, zodat (na acceptatie van advertentiecookies) Tutorial Books en andere partijen advertenties op zijn (partner)websites kan tonen waar jij iets aan kunt hebben, zoals een persoonlijke aanbieding. deze gegevens privé blijven.

*Facebook-cookie

Het Facebook-cookie houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt, zodat Tutorial Books (na acceptatie van advertentiecookies) jou op Facebook advertenties kan tonen waar je iets aan kunt hebben, zoals een persoonlijke aanbieding. Ook kan Tutorial Books hiermee zien dat je via een Facebook-advertentie op zijn website bent gekomen.

*Google Analytics-cookie

Het Google Analytics-cookie houdt bij hoe je de website gebruikt. Deze informatie gebruikt Tutorial Books voor rapporten over internetgebruik. Na acceptatie van advertentiecookies worden Google Analytics-doelgroepen ook gedeeld met Google AdWords om advertenties waar je iets aan kunt hebben te tonen op partnersites van Google.

*LinkedIn-cookie

Het LinkedIn-cookie houdt bij welke pagina’s je bezoekt, zodat Tutorial Books (na acceptatie van advertentiecookies) jou op LinkedIn advertenties kan tonen waar je iets aan kunt hebben, zoals een persoonlijke aanbieding. Ook kan Tutorial Books hiermee zien dat je via een LinkedIn-advertentie op zijn website bent gekomen.

Wijzigingen Privacy- en cookieverklaring

Tutorial Books kan deze Privacy- en cookieverklaring wijzigen. Als je graag wilt weten hoe Tutorial Books jouw gegevens beschermt en gebruikt en welke cookies Tutorial Books gebruikt voor welke doelen, raden we je aan deze Privacy- en cookieverklaring regelmatig te lezen. Tutori l Books heeft deze Privacy- en cookieverklaring voor het laatst gewijzigd op 10

maart 2021.